ae4d47914bcc419d9280481cb9bd9734.jpg

Bäckerei vum Séi

Heiderscheid

Bäckerei vum Séi

The breads from Boulangerie Jos et Jean-Marie are made from Luxembourgish flour, made from excellent quality wheat, controlled by the Luxembourg Chamber of Agriculture

Label "Produit du terroir".

We use iodized salt which is better for your health.

All our well hydrated breads benefit from a very long standing time (from a long fermentation). They are made daily in an artisanal way and still shaped by hand by our bakers. Thus we can offer you breads that are always fresh, of exceptional quality and with taste and flavors.

Praktische Informationen

Öffnungszeiten

Montag

07:00 - 19:00

-

Dienstag

07:00 - 19:00

-

Mittwoch

07:00 - 19:00

-

Donnerstag

07:00 - 19:00

-

Freitag

07:00 - 19:00

-

Samstag

07:00 - 16:00

-

Sonntag

-

-

-

-

B.P. 12
L-9401 Vianden
Grand-Duché de Luxembourg

T.  +352 26 95 05 66 
E. 

Diese Webseite verwendet Cookies zum Zwecke der Optimierung des Angebots und der Personalisierung von Inhalten. Indem Sie auf der Seite weitersurfen, stimmen Sie der Verwendung dieser Cookies zu. ICH STIMME ZU Weitere Infos